Η επόμενη συνάντηση του Ωρίωνα θα γίνει αυτή την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 20:30. Το θέμα της βραδιάς θα είναι «Μπορούμε να ζήσουμε για πάντα;». Θα γίνει προβολή ντοκιμαντέρ που θα αναλύσει τα χρονικά όρια της ανθρώπινης ζωής και θα ακολουθήσει συζήτηση που θα επεκταθεί, πέρα από τα όρια του ανθρώπινου οργανισμού, στην ανθρωπότητα γενικότερα και τη δυνατότητα να επιβιώσουμε για πάντα είτε στη Γη είτε μέσω διαστημικών ταξιδιών κάπου αλλού.

Μπορείτε να δώσετε κι εσείς τη δική σας απάντηση σε όλα αυτά τα ζητήματα την Τετάρτη στις 20:30 στο Εργαστήριο Αστρονομίας που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του Κτιρίου Β του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Κτίριο Β, γνωστό επίσης και ως Κτίριο μηχανικών Η/Υ, βρίσκεται όπισθεν της πρυτανείας και εμφανίζεται κεντρικά στον εξής χάρτη:
http://g.co/maps/ntkdq
Για να φτάσετε στο εργαστήριο αστρονομίας μπορείτε να μπείτε από την κεντρική είσοδο και να χρησιμοποιήσετε τον ανελκυστήρα στο αριστερό μέρος του κτιρίου για να φτάσετε στον δεύτερο όροφο. Η είσοδος του εργαστηρίου βρίσκεται στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου.

Η συνάντηση είναι ανοικτή για όλο το κοινό όπως και όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου.