Την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 20:15 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εκδήλωση του συλλόγου μας. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει προβολή ντοκιμαντέρ της γνωστής σειράς «Το Κομψό Σύμπαν» με θέμα τη θεωρία χορδών και τις ενοποιημένες θεωρίες δυνάμεων. Μετά την προβολή, θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για το καυτό αυτό θέμα. Επίσης, όποιος θέλει θα μπορεί στη συνάντηση να προμηθευτεί και ειδικά γυαλιά παρατήρησης της επερχόμενης διάβασης της Αφροδίτης που θα γίνει στις 6/6.
Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας πως στις 30/5 στις 20:15 θα γίνει η τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά.
Χώρος της συνάντησης είναι το Εργαστήριο Αστρονομίας που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του Κτιρίου Β του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Κτίριο Β, γνωστό επίσης και ως Κτίριο μηχανικών Η/Υ, βρίσκεται όπισθεν της πρυτανείας και εμφανίζεται κεντρικά στον εξής χάρτη:
http://g.co/maps/ntkdq
Για να φτάσετε στο εργαστήριο αστρονομίας μπορείτε να μπείτε από την κεντρική είσοδο και να χρησιμοποιήσετε τον ανελκυστήρα στο αριστερό μέρος του κτιρίου για να φτάσετε στον δεύτερο όροφο. Η είσοδος του εργαστηρίου βρίσκεται στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου.

Η συνάντηση είναι ανοικτή για όλο το κοινό όπως και όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου.