Την Τετάρτη 7 Μαρτίου και ώρα 20:15 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εκδήλωση του συλλόγου μας. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει προβολή ντοκιμαντέρ του National Geographic με τίτλο «Ηλιακές Καταιγίδες» το οποίο εξερευνεί τα φαινόμενα της ηλιακής δραστηριότητας και τις επιπτώσεις τους στη Γη. Θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση μεταξύ όλων των παρευρισκομένων. Τέλος, αν ο καιρός το επιτρέψει, θα γίνει και παρατήρηση του πλανήτη Άρη μιας και τη Δευτέρα έκανε το κοντινότερο πέρασμά του από τη Γη.
Χώρος της εκδήλωσης είναι το Εργαστήριο Αστρονομίας που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του Κτιρίου Β του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Κτίριο Β, γνωστό επίσης και ως Κτίριο μηχανικών Η/Υ, βρίσκεται όπισθεν της πρυτανείας και εμφανίζεται κεντρικά στον εξής χάρτη:
http://g.co/maps/ntkdq
Για να φτάσετε στο εργαστήριο αστρονομίας μπορείτε να μπείτε από την κεντρική είσοδο και να χρησιμοποιήσετε τον ανελκυστήρα στο αριστερό μέρος του κτιρίου για να φτάσετε στον δεύτερο όροφο. Η είσοδος του εργαστηρίου βρίσκεται στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλο το κοινό όπως και όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου.