Η παρατηρησιακή ομάδα του Ωρίωνα θα βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Βασιλικού Αχαΐας για παρατήρηση βαθύ ουρανού με τηλεσκόπια. Η μετεωρολογική πρόβλεψη δείχνει ξαστεριά.

Χάρτη με κέντρο το σημείο παρατήρησης μπορείτε να βρείτε εδώ: http://goo.gl/maps/VcvIL

Η ομάδα του Ωρίωνα θα βρίσκεται στο σημείο παρατήρησης από τις 19:30. Για να φτάσετε στο σημείο παρατήρησης ακολουθείτε το δρόμο Πατρών-Τριπόλεως (γνωστή ως «111»). Περνάτε τη διασταύρωση για Χαλανδρίτσα και λίγο μετά, στη διασταύρωση για Βασιλικό, στρίβετε δεξιά και με κατεύθυνση 180 μοίρες μπαίνετε στον παράδρομο. Συνεχίζετε μέχρι την πρώτη μεγάλη στροφή δεξιά όπου παίρνετε την ανηφόρα που οδηγεί στο γήπεδο. Στο πίσω μέρος του γηπέδου θα βρίσκεται η ομάδα του Ωρίωνα. Παρακαλούμε μελετήστε τη διαδρομή με τη βοήθεια του παραπάνω χάρτη πριν έρθετε.

Στην παρατήρηση μπορεί να συμμετάσχει όποιος επιθυμεί, κατά προτίμηση φέρνοντας και τον εξοπλισμό του. Παρακαλούμε δώστε προσοχή στην απαραίτητη οργάνωση για μια εξόρμηση παρατήρησης βαθύ ουρανού (κυρίως στη χρήση μόνο κόκκινου φωτισμού) και παρκάρετε μακριά από το σημείο παρατήρησης εφόσον δεν έρθετε από την αρχή ώστε να μην ενοχλήσετε τους παρατηρητές με τα φώτα των αυτοκινήτων.

Για ερωτήματα σχετικά με την εξόρμηση αυτή μπορείτε να επικοινωνείτε με το email του συλλόγου ως και λίγο πριν την εξόρμηση.