Η επόμενη συνάντηση του συλλόγου μας θα γίνει την Τετάρτη 21/11. Ομιλήτρια της βραδιάς θα είναι η Κρινιώ Μαρούδα, μαθήτρια και μέλος του Ωρίωνα. Η Κρινιώ, ως μέλος της ελληνικής ομάδας στην 6η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στην ομιλία αυτή θα μας μιλήσει για την εμπειρία της από την Ολυμπιάδα αστρονομίας,  τη Βραζιλία, τον εντυπωσιακό ουρανό του νοτίου ημισφαιρίου καθώς και για το γενικότερο ενδιαφέρον της για την αστρονομία.

Η ομιλία θα γίνει την Τετάρτη 21/11 στις 20:15. Χώρος της συνάντησης είναι το Εργαστήριο Αστρονομίας που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του Κτιρίου Β του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Κτίριο Β, γνωστό επίσης και ως Κτίριο μηχανικών Η/Υ, βρίσκεται όπισθεν της πρυτανείας και εμφανίζεται κεντρικά στον εξής χάρτη: http://g.co/maps/ntkdq

Για να φτάσετε στο εργαστήριο αστρονομίας μπορείτε να μπείτε από την κεντρική είσοδο και να χρησιμοποιήσετε τον ανελκυστήρα στο αριστερό μέρος του κτιρίου για να φτάσετε στον δεύτερο όροφο. Η είσοδος του εργαστηρίου βρίσκεται στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου.

Η συνάντηση είναι ανοικτή για όλο το κοινό όπως και όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου.