Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 20:15 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη  εκδήλωση του συλλόγου μας. Το πρόγραμμα της Τετάρτης θα περιλαμβάνει  ομιλία με τίτλο “Χειμερινός ουρανός… Μια διαφορετική ματιά” από τον κ.  Θεόφιλο Στεργίου, ιατρό και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ωρίωνα». Στην παρουσίασή του ο ομιλητής θα μας ξεναγήσει με τη βοήθεια της τεχνολογίας στα σημαντικά αντικείμενα και αστρονομικά γεγονότα του χειμώνα. Η ομιλία αυτή είχε ανακοινωθεί και τον Δεκέμβριο αλλά δεν είχε πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας του ομιλητή.
Χώρος της εκδήλωσης είναι το Εργαστήριο Αστρονομίας που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του Κτιρίου Β του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Κτίριο Β, γνωστό επίσης και ως Κτίριο μηχανικών Η/Υ, βρίσκεται όπισθεν της πρυτανείας και εμφανίζεται κεντρικά στον εξής χάρτη: http://g.co/maps/ntkdq
Για να φτάσετε στο εργαστήριο αστρονομίας μπορείτε να μπείτε από την κεντρική είσοδο και να χρησιμοποιήσετε τον ανελκυστήρα στο αριστερό μέρος του κτιρίου για να φτάσετε στον δεύτερο όροφο.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλο το κοινό όπως και όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου.