Αγαπητοί φίλοι και αγαπητά μέλη του Ωρίωνα,

Αυτή την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, στις 21:00 συνεχίζεται ο κύκλος ομιλιών του «Ωρίωνα». Η ομιλία της βραδιάς θα έχει τίτλο «Ένας περίπατους στους δακτυλίους του Κρόνου» και ομιλητή τον Αλέξανδρο Βερεκέτη, βιολόγο και αντιπρόεδρο του Ωρίωνα.
Περίληψη ομιλίας
Ο Κρόνος χαρακτηρίζεται στολίδι του ουρανού, και όχι αδίκως, εξαιτίας των υπέροχων δακτυλίων του. Η ομιλία μέσα από την ιστορία ανακάλυψης των δακτυλίων προσεγγίζει ερωτήματα όπως: ποια είναι η σύστασή τους; Ποια είναι η προέλευσή τους; Ποια είναι η ηλικία τους;Ποιος είναι ο αριθμός τους; Είναι μήπως προσωρινοί ή έχουν ηλικία αντίστοιχη με αυτή του πλανήτη τους;

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2223060327964936/

Χώρος διεξαγωγής είναι το αμφιθέατρο ΒΑ που βρίσκεται στο ισόγειο του Κτηρίου Β του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Κτήριο Β, γνωστό επίσης και ως Κτήριο μηχανικών Η/Υ, βρίσκεται πίσω από την πρυτανεία και εμφανίζεται κεντρικά στον εξής χάρτη:
https://g.co/maps/ntkdq

Οι διαλέξεις είναι ανοιχτές και ελεύθερες για όλο το κοινό όπως και όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου.

Σας ενημερώνουμε, τέλος, πως μπορείτε πάντα να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου από το site μας www.orionas.gr αλλά και μέσω των κοινωνικών δικτύων:
Instagram: https://www.instagram.com/orionasgr/
Facebook: https://www.facebook.com/orionasgr
Twitter: https://twitter.com/orionasgr
Youtube: https://www.youtube.com/user/orionasgr

Με τιμή,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων»
https://www.orionas.gr