Αγαπητοί φίλοι και αγαπητά μέλη του Ωρίωνα,

Αυτή την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, στις 21:00 συνεχίζεται ο κύκλος ομιλιών του «Ωρίωνα». Η ομιλία της βραδιάς θα έχει τίτλο «Μηχανές για τα Άστρα» και ομιλητή τον Κώστα Σταμάτη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Ph.D. και μέλος του “Ωρίωνα”.

Περίληψη ομιλίας
Τα τελευταία 70 χρόνια, έχουμε στείλει πολλές μηχανές στο απέραντο και τελικό σύνορο, μεταφέροντας επιστημονικά όργανα, δορυφόρους παρατήρησης και ξεχωριστούς άνδρες και γυναίκες για να επιθεωρήσουν, να εξερευνήσουν και να ορίσουν εκ νέου τον κόσμο μας και το σύμπαν πέρα από αυτόν. Πως όμως έχουμε καταφέρει κάτι τέτοιο και πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε ακόμη;

Facebook event: https://www.facebook.com/events/793054624503337/

Χώρος διεξαγωγής είναι το αμφιθέατρο ΒΑ που βρίσκεται στο ισόγειο του Κτηρίου Β του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Κτήριο Β, γνωστό επίσης και ως Κτήριο μηχανικών Η/Υ, βρίσκεται πίσω από την πρυτανεία και εμφανίζεται κεντρικά στον εξής χάρτη:
https://g.co/maps/ntkdq

Οι διαλέξεις είναι ανοιχτές και ελεύθερες για όλο το κοινό όπως και όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου.

Σας ενημερώνουμε, τέλος, πως μπορείτε πάντα να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου από το site μας www.orionas.gr αλλά και μέσω των κοινωνικών δικτύων (πλέον και με Instagram!):
Instagram: https://www.instagram.com/orionasgr/
Facebook: https://www.facebook.com/orionasgr
Twitter: https://twitter.com/orionasgr
Youtube: https://www.youtube.com/user/orionasgr

Με τιμή,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων»
https://www.orionas.gr