Αγαπητοί φίλοι και αγαπητά μέλη του Ωρίωνα,

Σας προσκαλούμε στην κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου μας για το 2024 που θα γίνει την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 20:00. Στην εκδήλωση θα γίνει επίσης παρουσίαση για τα σημαντικά αστρονομικά φαινόμενα του νέου έτους. Οι τυχεροί που θα βρουν τα φλουριά θα κερδίσουν όμορφα δώρα με την ευγενική προσφορά της βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου!

Η κοπή της πίτας θα γίνει στο ζεστό χώρο της αίθουσας διαλέξεων της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πατρών. Δείτε εδώ για οδηγίες πρόσβασης: https://library.upatras.gr/access
Επισημαίνουμε πως λόγω του προσωρινού κλεισίματος της εισόδου από τον κυκλικό κόμβο του Πανεπιστημίου που εξυπηρετεί τη βιβλιοθήκη, για να έρθετε με αυτοκίνητο πρέπει να μπείτε από την κεντρική είσοδο του Πανεπιστημίου (όπου είναι το φυλάκιο), να στρίψετε αριστερά στο φανάρι της Πρυτανείας προς την οδό Καζαντζάκη και μετά πάλι αριστερά στην οδό Υπατίας. Η βιβλιοθήκη είναι το μεγάλο κιτρινωπό κτήριο που θα συναντήσετε.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλο το κοινό όπως και όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου.
Δείτε εδώ και το facebook event: https://www.facebook.com/events/1307731089893851/

Σας ενημερώνουμε, τέλος, πως μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου από το site μας www.orionas.gr αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα:

Instagram: https://www.instagram.com/orionasgr/
Facebook: https://www.facebook.com/orionasgr
Twitter: https://twitter.com/orionasgr
Youtube: https://www.youtube.com/user/orionasgr

Με τιμή,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων»
https://www.orionas.gr